Η «μαγείρισσα» των εφημερίδων στη... γλυκιά ασφάλεια της κουζίνας

Δημοσιεύτηκε από στο Τα Νέα μας, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ την Δεκέμβριος 25, 2018 . 0 Σχόλια.

«Οχι πολλές σάλτσες», μας επέπλητταν όταν ήμασταν νέοι στη δημοσιογραφία, για να μάθουμε σε περιεκτική γραφή. Κι όταν κινδυνεύαμε να γίνουμε μελό, η παρατήρηση «κόψε τα σιρόπια» μάς επανέφερε στο μέτρο. Ενώ το «ψυγείο» της εφημερίδας θα πρέπει να τροφοδοτείται με θέματα που δεν είναι άμεσης επικαιρότητας. Βλέπετε, η μαγειρική έχει κοινά σημεία με τις εφημερίδες. Να, κάτι που γνωρίζει καλά η Δέσποινα Αντύπα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
   ΓΙΩΤΑ ΣΥΚΚΑ, www.kathimerini.gr, 22.12.2018

Τελευταία Ενημέρωση: Δεκέμβριος 25, 2018

Σχόλια

Σχολιάστε

Απαντήστε

* Όνομα:
* E-mail: (Αδημοσίευτο)
   Website: (Url με http://)
* Σχόλιο: