«Οχι πολλές σάλτσες», μας επέπλητταν όταν ήμασταν νέοι στη δημοσιογραφία, για να μάθουμε σε περιεκτική γραφή. Κι όταν κινδυνεύαμε να γίνουμε μελό, η παρατήρηση «κόψε τα σιρόπια» μάς επανέφερε στο μέτρο. Ενώ το «ψυγείο» της εφημερίδας θα πρέπει να τροφοδοτείται με θέματα που δεν είναι άμεσης επικαιρότητας. Βλέπετε, η μαγειρική έχει κοινά σημεία με τις εφημερίδες. Να, κάτι που γνωρίζει καλά η Δέσποινα Αντύπα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
ΓΙΩΤΑ ΣΥΚΚΑ, www.kathimerini.gr, 22.12.2018
Το καλάθι σας είναι άδειο!