Η Δέσποινα και Ο Καρέμ…

Δημοσιεύτηκε από στο Τα Νέα μας, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ την Δεκέμβριος 03, 2018 . 0 Σχόλια.

Από δημοσιογράφος, ζαχαροπλάστης σε πεντάστερο των Βρυξελλών. Η Δέσποινα Αντύπα αποδίδει με το βιβλίο της «Δέκα» τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους πρωτοπόρους της ζαχαροπλαστικής τέχνης και μας παραδίδει δέκα συνταγές για γλυκά που γλύφεις τα δάκτυλα σου
«Κι όσο κι αν προσπαθείς να νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι πιο γρήγορα, πιο καλά, πιο αποτελεσματικά, πιο ωραία, στην ουσία δεν ακολουθείς παρά τον ίδιο δρόμο που πήραν και εκείνοι τότε. Για να καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα. Και είναι αυτή η αίσθηση της συνέχειας, της αδιάκοπης πορείας μέσα από ένα κομμάτι βούτυρο, ένα φουέ, λίγο αλεύρι και μια πρέζα ζάχαρη που κάνει τη ζαχαροπλαστική τόσο γοητευτική, τόσο ενδιαφέρουσα, τόσο συγκινητική».
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
   Κώστας Τσαούσης, www.protothema.gr, 1.12.2018

Τελευταία Ενημέρωση: Δεκέμβριος 03, 2018

Σχόλια

Σχολιάστε

Απαντήστε

* Όνομα:
* E-mail: (Αδημοσίευτο)
   Website: (Url με http://)
* Σχόλιο: