Η Δέσποινα Αντύπα, που από την «Ελευθεροτυπία» βρέθηκε ζαχαροπλάστης στις Βρυξέλλες, έγραψε ένα βιβλίο για τον Καρέμ, δημιουργό γλυκών που έμειναν στην ιστορία... περισσότερα..
Είναι εκείνα τα περίεργα απογεύματα που θέλω επίμονα ένα γλυκό. Δεν είναι περίεργα γιατί θέλω γλυκό. Είναι γιατί δεν συμβιβάζομαι με οποιοδήποτε γλυκό. Σκέφτομα.. περισσότερα..
Η μακαρονάδα της Πέμπτης Τα βιβλία μαγειρικής έχουν μια δύσκολη μοίρα. Εκεί που στέκουν καμαρωτά στο ράφι της βιβλιοθήκης, μπορεί να βρεθούν δίπλα σε κατσαρόλε.. περισσότερα..
Με αφορμή το βιβλίο της Μαρίας Τσοσκούνογλου, Αναζητώντας τη Χρύσα Παραδείση (εκδ. Περίπλους) αναζητήσαμε και σας προτείνουμε επτά ιδιαίτερα βιβλία μαγειρικής. .. περισσότερα..
Το βιβλίο της Αναστασίας Λαμπρία «Η μακαρονάδα της Πέμπτης» είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ακόμα βιβλίο συνταγών. Πεζογραφία δεν είναι, ούτε ιστορικό πόνημα... περισσότερα..
H Katerina Anesti σήμερα: «Η μακαρονάδα της Πέμπτης – 52+2 ιδέες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ποταμός, είναι ένα βιβλίο πολλαπλών στοχεύσεων αφού έχει: Υπέρ.. περισσότερα..